Fossan Design

Om oss

Varmt välkomna hit!

Här samlas knasiga djur, färgglada blommor och mjuka ekologiska tyger. Jag som driver Fossan Design är en illustratör/mönsterdesigner med ett ständigt flöde av nya mönster och idéer. Jag har tyger som passar både till barn- och vuxenkläder. 

Fossan Design strävar efter att hålla både den högsta kvaliteten och den högsta miljöstandarden. Ett antal tyger har Öko-tex standard, vilket innebär att de är giftfria, tillverkade med minimalt av kemikalier. Det är dock inte nog – jag har nu helt gått över till att låta trycka upp tygerna med GOTS-certifierad bomull och i en GOTS-certifierad tryckprocess. 

Global Organic Textile Standard (GOTS) är en internationell märkning för textil som omfattar både sociala och miljömässiga krav. Här har ett helhetsperspektiv tagits med hänsyn till både miljö och socialt ansvar i hela kedjan från odling, plockning, beredning och tillverkning. Läs gärna mer om GOTS här

Samarbeten
Fossan Design har ett antal återförsäljare av tygerna. 
Några av mina mönster finns också att köpa som tyg hos Pysselnabon.

Övrigt
Vill du köpa in en större mängd tyg (10m +) och är företagare? Maila mig på chris@fossan.se för att få företagspriser. 

Är du intresserad av att få ett tyg upptryckt av ett Fossan-mönster som inte finns representerat här ännu? Hör av dig, det kan gå att ordna!

Jag syr också upp barnkläder på beställning i begränsad mängd. 

Tänk på att ångerrätten inte gäller om du har klippt i eller tvättat tyget, så kontrollera alltid att det är okej innan användning. 

---
English
Are you interested in buying fabrics and/or baby clothes from Fossan Design and live in an EU country or Norway/Switzerland? You are welcome to order in my webshop!
If you live in another country, please contact me by mail.

I offer wholesale – please contact me at chris@fossan.se
---

Företaget är godkänd för F-skatt.

Instagram: @fossan_design
Det är alltid kul att se bilder på syprojekt med Fossan-tyger och barn i Fossan-kläder! Så tagga gärna dina bilder med #fossandesign

www.fossan.se
Kontakt: chris@fossan.se